Usein kysytyt kysymykset

Tälle sivulle on koottu usein askarruttaneet kysymykset. Jos jokin asia jää yhä epäselväksi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sovellusta voi käyttää kuka tahansa yli 16-vuotias henkilö. Sovellus toimii iOS sekä Android käyttöjärjestelmillä.

All in One –sovellus on tehty kaikille eikä sovelluksen käyttö vaadi All in One asiakkuutta, mutta mikäli sinulla on All in One –palvelusopimus Santanderin kanssa, voit seurata helposti sopimuksesi kulkua sovelluksen avulla.

Tarkista vielä kertaalleen, että olet täyttänyt kaikki pakolliset tiedot kyselystä. Mobiilitankkauksen aktivointiin tarvitset hyväksytyn luottopäätöksen Neste-mobiilitankkauskortille. Mikäli tämän kanssa tulee ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä Nesteen asiakaspalveluun.

Mobiilitankkaus toimii vain Nesteen mobiilitankkausta tukevilla huoltamoilla. Näet mobiilitankkausta tukevat asemat Mobiilitankkausosion asemat-välilehdeltä.

Tällä hetkellä tankkaukset veloitetaan Neste Yksityiskortti -tilin kautta kerran kuukaudessa lähetettävällä laskulla. Paperilaskun käytöstä peritään kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,5 euroa. E-laskusta ei veloiteta tilinhoitomaksua, mutta e-laskuun siirtymistä varten ensimmäinen lasku toimitetaan paperisena, josta veloitetaan tilinhoitomaksu. Korttiasioissa sinua palvelee Neste Asiakaspalvelu, puh. 0200 80100 (0,16 €/min + pvm/mpm) arkisin klo 7—17 tai sähköpostilla: kortit@neste.com.

Sovellus löytää kaikki trafiin rekisteröidyt ajoneuvot. Ulkomaan kilpiä tai ennakkoilmoitettuja ajoneuvoja ei välttämättä voi hakea. Kannattaa myös tarkistaa rekisterinumeron oikeinkirjoitus ja väliviivan paikka.

Voit jakaa auton tiedot kenen tahansa henkilön kanssa, joka käyttää samaa autoa ja kenellä on puhelimessaan All in One –sovellus.

All in One –sovellus ei ole ns. Car sharing palvelu. Sovellus on tarkoitettu ainoastaan auton vaivattomaan ylläpitoon.

Keräämme käyttäjästä ainoastaan rekisteröintiin käytettyjä tietoja, jotta täytetyt tiedot pysyvät vain käyttäjän omalla tilillä. Evästetietoja kerätään käyttökokemuksen parantamiseksi. Mitään henkilötietoja ei käytetä tai luovuteta kolmansille osapuolille ja niitä säilytetään vain salatussa ympäristössä.

All in One -sovelluksen asetuksista pystyy poistamaan sovellustilin lopullisesti, jolloin kaikki kerätty tieto poistetaan automaattisesti.